Aernout Kraaijenhagen MSc

Eigenaar / Parodontoloog NVVP & Implantoloog

BIG registratie: 19055023302

Aernout is in 2001 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na zijn studie is hij als algemeen practicus werkzaam geweest in diverse groepspraktijken. Vanwege zijn specifieke interesse voor de parodontologie en de implantologie besloot hij de post-doctorale Master of Science opleiding Parodontologie aan de Universiteit van Nijmegen te volgen. Na de succesvolle afronding van deze studie in 2005 heeft hij als parodontoloog/implantoloog binnen verschillende verwijspraktijken gewerkt.

In 2012 kregen zijn ideeën voor de eigen, kleinschalige verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie vorm en werd het CPI Amsterdam een feit. Het Centrum voor Parodontologie en Implantologie Amsterdam is een verwijspraktijk in het ‘centrum’ van Amsterdam, waar de aandacht voor de patiënt ‘centraal’ staat.

Aernout Kraaijenhagen is bevoegd en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) als tandarts-parodontoloog.

Conroy Faber MSc

Parodontoloog NVVP & Implantoloog

BIG registratie: 89059015802

Conroy heeft zijn Bachelor tandheelkunde behaald aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. Kort daarna is hij naar Nederland gekomen waarna hij enkele jaren als tandarts in Groningen heeft gewerkt. Na zijn verhuizing naar Amsterdam werkte hij een aantal jaar als algemeen tandarts in Heerhugowaard totdat hij besloot zich te scholen als parodontoloog/implantoloog.

Zijn opleiding tot parodontoloog heeft hij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd en met succes afgerond. Hij behaalde zijn Master in Parodontologie waarna hij als specialist werkzaam was in diverse praktijken in Noord-Holland.

Conroy is in 2015 het team in CPI komen versterken.

Brigitte DeBlauwe MSc

Parodontoloog NVVP

BIG registratie: 19029144302

Brigitte Deblauwe behaalde haar diploma tandheelkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven (B). Vooraleer te starten met haar specialisatie tot parodontoloog heeft zij eerst twee jaar werkervaring opgedaan in de algemene praktijk. De opleiding tot parodontoloog volgde zij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daarnaast was zij medewerker bij de Afdeling Orale Pathologie van de Vrije Universiteit (VU).

In 1991 kreeg zij de erkenning parodontoloog NVvP.
Van 1989- 2018 was zij eigenaar en medewerker van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Tilburg.

Van 1992- 2011 was zij eigenaar en medewerker van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Breda.

Ron Doornewaard MSc PhD

Tandarts-parodontoloog NVVP & Implantoloog

BIG registratie: 09910589302

Ron Doornewaard behaalde zijn tandartsdiploma aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam in 2008. Na het behalen van dit diploma is hij vijf jaar werkzaam geweest als tandarts in Amsterdam. Tijdens deze periode had hij een bijzondere interesse in kroon- en brugwerk en de orale implantologie.

Vanuit deze interesse volgde hij een driejarige fulltime master-na-masteropleiding in de parodontologie en orale implantologie aan de Universiteit Gent (België). Sinds het succesvol afronden van deze opleiding is hij werkzaam als parodontoloog/implantoloog in België en Nederland. Daarnaast is Ron gepromoveerd in de orale implantologie (Universiteit Gent en Radboud Universiteit). Vanuit de academie is hij (co)auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties.

Marta Ilik

NVVRT gecertificeerd Restauratief tandarts

BIG registratie: 79913176302

Marta Ilik studeerde af in 2010 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Sindsdien heeft zij zich gespecialiseerd in esthetische en restauratieve tandheelkunde. In haar werk streeft zij er naar zoveel mogelijk tandweefsel te behouden. Zo creëert zij een natuurlijke en gezonde basis voor de restauratie, die ze altijd zo mooi mogelijk wil maken. In haar minimaal invasieve behandelingen werkt Marta graag met composiet en porselein. Mooie restauraties in het front is haar specialiteit.

Ze is bestuurslid van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry (DAED). In 2015 is ze door de vakjury van de Nederlands-Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde officieel erkend als restauratief tandarts. Daarnaast is Marta een veelgevraagd spreken en verzorgt zij lezingen en workshops aan collega-tandartsen.

Wilt u meer informatie over Marta Ilik dan verwijzen wij u graag naar haar website: www.martailik.nl

Monita Rijken

Praktijkmanager

Kitty Kuipers

Mondhygiënist

Lieke Tijhuis

Mondhygiënist

Charlotte Pasveer

Mondhygiënist

Maud Pullens

Mondhygiënist

Giuditta Bercovici

Mondhygiënist

Maartje Holsbeek

Mondhygiënist

Gideon Groenwegen

Mondhygiënist

Anniek Broersen

Mondhygiënist

Joke Weterings

Preventieassistent

Nadia Mendes

Assistent

Hester Koot

Assistent

Iris van der Zee

Preventieassistent

Iris Da Silva Gomes

Assistent

Jana Lalkova

Assistent

Quinty Derveld

Student

Maud Kniknie

Student

Ingrid van Gelder

Frontoffice medewerker

Ina Hoek

Receptionist

Nikos Glykiotis

Receptionist

Froukje Holtrop

Receptionist