Het Centrum voor Parodontologie & Implantologie Amsterdam is gevestigd aan de Nieuwezijds Voorburgwal 294 in Amsterdam centrum. Onze tweede vestiging bevind zich op nummer 290.

Meld uzelf altijd aan bij onze receptionist op nummer 294

De ingang van de praktijk bevind zich op het bordes, let wel, er is helaas géén (rolstoel)lift aanwezig! De bel bevindt zicht rechts naast de deurpost, als de zoemer gaat kunt u de deur openen.

Openingstijden

Maandag: 09:00 tot 21:00
Dinsdag: 08:00 tot 21:00
Woensdag: 08:00 tot 21:00
Donderdag: 08:00 tot 21:00
Vrijdag: 08:00 tot 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 08:00 to 12:00 uur en van 13:00 tot 16:30 uur.

Onze missie

Het CPI Amsterdam is een moderne, kleinschalige verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie, gevestigd in het hart van Amsterdam en bestaat uit een hecht team van gespecialiseerde behandelaars en vakkundige medewerkers. Wij stellen onze kennis en kunde, moderne apparatuur en technieken, onze hoge kwaliteitsstandaard en passie voor het vak geheel tot de beschikking van onze patiënten en verwijzers.

Naar het CPI Amsterdam verwezen patiënten kunnen rekenen op grondige, vakkundige en patiëntgerichte behandelingen.

Het CPI Amsterdam werkt uitsluitend op verwijzing. Wij hechten daarom bijzonder veel waarde aan een goede communicatie met onze verwijzers waarmee openheid, helderheid en transparantie richting de patiënt de basis vormt van onze gezamenlijke doel; het creëren en behouden van een gezonde en functionele mondsituatie.

Als werkgever streeft het CPI Amsterdam naar goede onderlinge communicatie, biedt ruimte voor zelfontplooiing, (na)scholing en innovatieve ideeën en hecht bijzonder veel waarde aan collegialiteit en samenwerking.

CPI Amsterdam
CPI Amsterdam

Onze visie

De moderne mens wordt vitaler oud. Dit heeft ook zijn weerslag in de mondzorg, er wordt immers steeds vaker gekozen voor behoudende tandheelkunde. Waar het vroeger als normaal werd beschouwd elementen te trekken bij problemen, kiest men tegenwoordig liever voor het behoud van de eigen tanden en kiezen.

Maar gezonde tanden en kiezen vallen of staan (letterlijk én figuurlijk) met een gezonde fundering. Parodontologie zal daarom een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Ook worden om esthetische en functionele redenen steeds vaker gekozen voor een vaste oplossing voor tandvervanging waardoor ook de vraag naar implantologie in de toekomst alleen maar zal stijgen.

Om in te spelen op deze toenemende zorgvraag zal het CPI Amsterdam zich altijd zo flexibel mogelijk opstellen ten aanzien capaciteit en openingstijden. Wij streven er naar om de volledige capaciteit van onze praktijk en onze medewerkers optimaal te benutten.

Het CPI Amsterdam zal blijven streven naar behoud van haar kwaliteitskeurmerken. Behandelaars en personeel zullen continue aandacht houden voor alle ontwikkelingen binnen de mondzorg waarbij het volgen van bij- en nascholing een belangrijke rol zal spelen. Via onze klinische avonden blijven wij het belang van een optimale parodontale zorg uitdragen en belichten wij innovatieve thema’s en technieken op het gebied van implantologie.

Behandelinformatie

Meer over de behandelingen, het behandeltraject en onze werkwijze.

Translate to Enlgish

Google Translate: automatically translate this website to English by switching language here:

Onze huisregels

U dient uzelf vóór inschrijving op de hoogte te stellen van het CPI Praktijkreglement.