CBCT 3D scan

Het CPI Amsterdam beschikt o.a. over een Conebeam CT scanner. Door middel van het maken van een Cone Beam Computer Tomografie scan (CBCT scan) wordt een 3-dimensionaal beeld verkregen waarmee zeer nauwkeurig (pre-implantologisch) geïndiceerd en gediagnosticeerd kan worden. Met een 3D opname is men pre-implantologisch beter voorbereid met betrekking tot de ligging van de nervus, de positie van gebitselementen en de aanwezige hoeveelheid bot. Ook kunnen de 3D opnames worden gebruikt voor het indiceren van vreemde pijnklachten.

U kunt het CPI verzoeken een 3D opname van uw patiënt te maken. Deze opnamen kunnen wij vervolgens voor u op Cd-rom branden waarbij een viewer wordt mee gebrand. Hiermee kun u de beelden bekijken op uw eigen systeem zonder software te installeren. Aan het aanleveren van de 3D opnamen op Cd-rom zijn voor u geen extra kosten verbonden.

De scan wordt middels de vastgestelde behandelcode door ons doorberekend aan uw patiënt. 

U kunt uw verwijzing aanleveren via het digitale verwijsformulier, via onze papieren verwijsblokken, via uw eigen verwijsmethode en telefonisch via +31 (0)20 753 2982.