Ons Team

Aernout Kraaijenhagen MSc

Eigenaar / Parodontoloog NVvP & Implantoloog

BIG GEREGISTREERD: 19055023302

Aernout is in 2001 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na zijn studie is hij als algemeen practicus werkzaam geweest in diverse groepspraktijken. Vanwege zijn specifieke interesse voor de parodontologie en de implantologie besloot hij de post-doctorale Master of Science opleiding Parodontologie aan de Universiteit van Nijmegen te volgen. Na de succesvolle afronding van deze studie in 2005 heeft hij als parodontoloog/implantoloog binnen verschillende verwijspraktijken gewerkt.

In 2012 kregen zijn ideeën voor de eigen, kleinschalige verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie vorm en werd het CPI Amsterdam een feit. Het Centrum voor Parodontologie en Implantologie Amsterdam is een verwijspraktijk in het ‘centrum’ van Amsterdam, waar de aandacht voor de patiënt ‘centraal’ staat.

Aernout Kraaijenhagen is bevoegd en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) als tandarts-parodontoloog.

Conroy Faber MSc

Parodontoloog NVvP & Implantoloog

BIG GEREGISTREERD: 89059015802

Conroy heeft zijn Bachelor tandheelkunde behaald aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. Kort daarna is hij naar Nederland gekomen waarna hij enkele jaren als tandarts in Groningen heeft gewerkt. Na zijn verhuizing naar Amsterdam werkte hij een aantal jaar als algemeen tandarts in Heerhugowaard totdat hij besloot zich te scholen als parodontoloog/implantoloog.

Zijn opleiding tot parodontoloog heeft hij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd en met succes afgerond. Hij behaalde zijn Master in Parodontologie waarna hij als specialist werkzaam was in diverse praktijken in Noord-Holland.

Conroy is in 2015 het team in CPI komen versterken.

Brigitte Deblauwe MSc

Parodontoloog NVvP

BIG GEREGISTREERD: 19029144302

Brigitte Deblauwe behaalde haar diploma tandheelkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven (B). Vooraleer te starten met haar specialisatie tot parodontoloog heeft zij eerst twee jaar werkervaring opgedaan in de algemene praktijk. De opleiding tot parodontoloog volgde zij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daarnaast was zij medewerker bij de Afdeling Orale Pathologie van de Vrije Universiteit (VU).

In 1991 kreeg zij de erkenning parodontoloog NVvP.

Van 1989- 2018 was zij eigenaar en medewerker van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Tilburg.

Van 1992- 2011 was zij eigenaar en medewerker van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Breda.

Marie-Anne Ottens

Praktijkmanager

Na 12 jaar in de horeca hebben gewerkt, was het afgelopen jaar tijd voor een verandering. Marie-Anne heeft gekozen om in de tandheelkunde te gaan werken, aangezien zij graag met mensen werkt en iedereen graag wil helpen.

Horeca en tandheelkunde zijn twee verschillende vakgebieden, maar beide bieden ze hulp aan de mensen. Marie-Anne is iemand die graag mensen tevreden stelt en met een lach de deur uit gaat.  Daarbij staan bij haar service gerichtheid en vriendelijkheid altijd hoog in het vaandel.

Kitty Kuipers

Mondhygiënist

Kitty is in februari 2017 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Gedurende haar opleiding ontwikkelde zij de affiniteit met de parodontologie. Na haar studie is Kitty dan ook werkzaam geweest in zowel een praktijk gespecialiseerd in parodontologie en implantologie als in een algemene praktijk.

Sinds oktober 2018 is zij ons team van het CPI Amsterdam komen versterken.

Lieke Kurvers

Mondhygiënist

Lieke heeft haar opleiding gevolgd bij de ACTA in Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in de differentiatie parodontologie en speciale zorggroepen.  Naast haar studie is ze werkzaam geweest in verschillende tandheelkundige praktijken en is sinds januari 2016 werkzaam bij het CPI Amsterdam.

Stéphanie Neleman

Mondhygiënist

Stéphanie heeft de opleiding Mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen en is sinds 2016 afgestudeerd. Vanaf november 2016 is Stéphanie werkzaam bij het CPI Amsterdam als Mondhygiënist.

Kes Beek

Mondhygiënist

Kes Beek is in 2011 afgestudeerd aan de ACTA. Zij heeft vanaf dat moment gewerkt in diverse algemene praktijken en is in maart 2018 het team van CPI komen versterken.

Karin Wiersma

Mondhygiënist

Karin is in 2018 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen.  Ze heeft hier de minor parodontologie gevolgd, waardoor haar interesse in de parodontologie alleen maar is toegenomen.

Na een reis van 4 maanden in Azië, heeft ze enorm veel zin om haar passie voor de mondzorg weer toe te passen bij het CPI Amsterdam.

Robin Maas

Mondhygiënist

Robin is in juli 2017 afgestudeerd aan Hogeschool Inholland in Amsterdam. Gedurende haar opleiding ontwikkelde zij enthousiasme voor de parodontologie. Haar afstudeerstage heeft zij dan ook gevolgd bij een praktijk voor parodontologie en implantologie. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt op ACTA afdeling Oral Implantologie & Prothetiek.

Sinds mei 2019 versterkt zij het team van het CPI Amsterdam.

Kim Leeman

Mondhygiënist

Kim is in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor heeft ze de opleiding voor tandartsassistent afgerond in Groningen, waar ze werkzaam is geweest in het ziekenhuis op de polikliniek kaakchirurgie, en het centrum voor bijzondere tandheelkunde. Tijdens de opleiding voor mondhygiënist heeft ze stage gelopen in verschillende tandheelkundige praktijken, sinds april 2018 is Kim het team van het CPI komen versterken.

Kim Koeleman

Mondhygiënist

Kim heeft haar opleiding tot mondhygiënist gevolgd in Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij algemene praktijken en in het verpleeghuis. Haar brede interesse in de parodontologie zorgde ervoor, dat Kim haar afstudeerstage heeft gevolgd bij het CPI Amsterdam.

Tijdens deze stage heeft zij veel ervaring opgedaan in de parodontologie en komt zij graag ons team komen versterken vanaf juli 2019.

Merel Everaerts

Kwaliteitsmanager & Senior Assistent

Merel is in februari 2019 ons team opnieuw komen versterken als senior assistent en kwaliteitsmanager. Merel is in het bezit van het diploma tandartsassistent met aanvullend anesthesie, radiologie en BHV. Als kwaliteitsmanager is zij o.a. verantwoordelijk voor de protocollen en het interne kwaliteitssysteem. Tevens heeft zij de website ontworpen en houdt deze bij.

Chairelee Razab Sekh

(Preventie) Assistent

Kelly de Camargo Cesar

Assistent

Kelly heeft haar opleiding tandartsassistente in deeltijd gedaan waarbij ze direct aan de stoel werd ingezet, in 2018 heeft ze haar opleiding afgerond. Het vak spreekt haar erg aan omdat er veel bij te leren is op tandheelkundig gebied. Eind 2018 besloot ze dat het tijd was voor meer uitdaging en sinds april 2019 is Kelly het team van het CPI komen versterken. De diversiteit in de behandelingen en haar leuke collega’s geven voldoening in haar werk .

Diony van den Berg

Baliemedewerker

Diony heeft gestudeerd aan de Kunstacademie en Communicatie met een creatieve afstudeerrichting. Naast haar creatieve bezigheden vindt ze het fijn om mensen te helpen en te adviseren. Dit zorgt voor een dagelijks goede balans! Na 2 jaar te hebben gewerkt voor een grote tandheelkundige organisatie vindt ze het fijn om bij het CPI in een klein hecht team te werken!

Marian Haverbusch

Baliemedewerker

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als stylist heeft Marian gekozen voor de terugkeer in de tandheelkunde. Het directe contact met de cliënten is wat voor haar het werk zo leuk maakt. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in de omgeving van Hoorn, is Marian nu de uitdaging aangegaan in Amsterdam en is zij ons balie team komen versterken.

Tandarts in Opleiding & Assistent

Carline van Ginkel

Paige Shih

Claire van den Beucken