ONS TEAM 2018-05-04T06:34:11+00:00

Ons Team

Aernout Kraaijenhagen MSc.

Parodontoloog NVvP & Implantoloog

Aernout is in 2001 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na zijn studie is hij als algemeen practicus werkzaam geweest in diverse groepspraktijken. Vanwege zijn specifieke interesse voor de parodontologie en de implantologie besloot hij de post-doctorale Master of Science opleiding Parodontologie aan de Universiteit van Nijmegen te volgen. Na de succesvolle afronding van deze studie in 2005 heeft hij als parodontoloog/implantoloog binnen verschillende verwijspraktijken gewerkt.

In 2012 kregen zijn ideeën voor de eigen, kleinschalige verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie vorm en werd het CPI Amsterdam een feit. Het Centrum voor Parodontologie en Implantologie Amsterdam is een verwijspraktijk in het ‘centrum’ van Amsterdam, waar de aandacht voor de patiënt ‘centraal’ staat.

Aernout Kraaijenhagen is bevoegd en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) als tandarts-parodontoloog.

Anne Marie ten Heggeler MSc.

Parodontoloog NVvP & Implantoloog NVOI

Anne Marie studeerde in 1986 als tandarts af aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen heeft zij 14 jaar als algemeen tandarts ervaring opgedaan in een groepspraktijk te Groningen. In de periode 1998-2000 heeft Anne Marie de functie van klinisch docent bekleed, verbonden aan de faculteit tandheelkunde aan de universiteit Groningen. In 2000 is zij gestart met de opleiding Parodontologie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA).

Deze opleiding is in 2003 succesvol afgerond met een Master of Science (MSc.) diploma. Sinds 2004 is zij erkend als Parodontoloog door het Consilium Parodontologicum van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).

Momenteel werkt Anne Marie als parodontoloog & implantoloog zowel bij Paro Praktijk Utrecht als bij Kliniek voor Parodontologie Alkmaar. Naast deze werkzaamheden heeft zij een aantal publicaties op haar naam staan en is zij actief binnen verschillende verenigingen.

Anne Marie ten Heggeler is als tandarts-parodontoloog erkend en bevoegd door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) en als implantoloog door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).

 

Conroy Faber MSc.

Parodontoloog NVvP & Implantoloog

Conroy heeft zijn Bachelor tandheelkunde behaald aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. Kort daarna is hij naar Nederland gekomen waarna hij enkele jaren als tandarts in Groningen heeft gewerkt. Na zijn verhuizing naar Amsterdam werkte hij een aantal jaar als algemeen tandarts in Heerhugowaard totdat hij besloot zich te scholen als parodontoloog/implantoloog.

Zijn opleiding tot parodontoloog heeft hij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd en met succes afgerond. Hij behaalde zijn Master in Parodontologie waarna hij als specialist werkzaam was in diverse praktijken in Noord-Holland.

Conroy is in 2015 het team in CPI komen versterken.

Linda Otte

Praktijkmanager

Linda heeft de afgelopen 12 jaar bij de Stichting Bijzondere Tandheelkunde in Amsterdam gewerkt als directiesecretaresse. In september 2017 heeft Linda de overstap gemaakt naar het CPI Amsterdam als praktijkmanager.

Giuditta Bercovici

Senior Mondhygiënist

Giuditta (Judy) heeft haar opleiding gedaan in Italië en deze succesvol afgerond met een door de Nederlandse overheid erkend diploma. Ze heeft haar stage in Nederland doorlopen en is daarna in Amsterdam blijven werken bij verschillende parodontologen. In 2014 is zij het team van het CPI Amsterdam komen versterken.

Lieke Kurvers

Mondhygiënist

Lieke is momenteel haar opleiding aan het afronden bij de in Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in de differentiatie parodontologie en speciale zorggroepen.  Naast haar studie is ze werkzaam geweest in verschillende tandheelkundige praktijken en is sinds januari 2016 werkzaam bij het CPI Amsterdam.

Leonne Meijs

Mondhygiënist

Leonne heeft haar opleiding gevolgd in Amsterdam. Gedurende haar opleiding heeft zij meerdere minors gevolgd in speciale doelgroepen. Na haar afstuderen heeft zij eerst in een algemene praktijk gewerkt, nu volgt ze haar passie in de parodontologie. Leonne is sinds 2016 werkzaam bij het CPI Amsterdam.

Lilian Hubeek

Mondhygiënist

Lilian heeft de opleiding Mondzorgkunde afgerond bij de HogeSchool Inholland Amsterdam en is sinds 2016 afgestudeerd. Tijdens haar studie heeft zij een Parodontologie stage gevolgd met veel plezier en is zij sinds haar afstuderen werkzaam bij CPI Amsterdam.

Stéphanie Neleman

Mondhygiënist

Stéphanie heeft de opleiding Mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen en is sinds 2016 afgestudeerd. Vanaf november 2016 is Stéphanie werkzaam bij het CPI Amsterdam als Mondhygiënist.

Tanya Hoogendorp

Mondhygiënist

Tanya heeft de opleiding Mondzorgkunde afgerond in september 2017 aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens haar studie heeft zij een differentiatie gevolgd in parodontologie. Daarbij is zij tevens ook werkzaam in een algemene praktijk.

Selma Kolk

Assistent

Janny Kalsbeek

Senior Assistent

Janny Kalsbeek werkt sinds 1998 als tandartsassistent. In 2007 heeft zij haar kennis uitgebreid door de opleiding als preventie assistente succesvol af te ronden. Sinds 2015 werkt Janny bij het CPI Amsterdam.

Eva Lindeman

Assistent

Na 5 jaar gewerkt te hebben als kapster, zocht Eva naar een nieuwe uitdaging. Daarop heeft zij besloten om de assistentenopleiding te volgen bij stichting Top, die zij in 2015 heeft afgerond en is sinds 2016 werkzaam bij het CPI Amsterdam.  Voornamelijk de diversiteit en het begeleiden van patiënten door het behandelingstraject is iets wat Eva erg aanspreekt.

Randy Holt

Assistent

Randy werkt sinds 2017 als tandartsassistent bij het CPI Amsterdam. In 2016 heeft hij zijn studie als tandartsassistent bij het Nova college afgerond.

Sofien Schots

Assistent

Masih Djamal

Assistent

Kim Leeman

Assistent

Sabine ter Beek

Assistent

Ingrid van Gelder

Baliemedewerker

Ingrid heeft 28 jaar met veel enthousiasme in de reiswereld gewerkt en daardoor veel prachtige plekken mogen ontdekken. Toe aan een nieuwe uitdaging werkt Ingrid sinds 2015 bij het CPI Amsterdam als baliemedewerker, het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Daarbij is Ingrid als hoofd balie ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de balie.

Ingrid Verhoeff

Baliemedewerker

Ingrid werkt sinds 2017 bij het CPI Amsterdam en komt oorspronkelijk niet uit de ‘Mondzorg’. Zij heeft in haar functie veel contact met onze patiënten. Zij vindt het een mooie uitdaging om de patiënt een warm welkom te geven in onze praktijk en de afspraken en communicatie tijdens een soms langlopend traject op een zeer prettige en klantgerichte wijze te laten verlopen.

Sarka Koprivova

Baliemedewerker