ONS TEAM2018-11-29T08:41:47+00:00

Ons Team

Aernout Kraaijenhagen MSc.

Eigenaar / Parodontoloog NVvP & Implantoloog

Aernout is in 2001 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na zijn studie is hij als algemeen practicus werkzaam geweest in diverse groepspraktijken. Vanwege zijn specifieke interesse voor de parodontologie en de implantologie besloot hij de post-doctorale Master of Science opleiding Parodontologie aan de Universiteit van Nijmegen te volgen. Na de succesvolle afronding van deze studie in 2005 heeft hij als parodontoloog/implantoloog binnen verschillende verwijspraktijken gewerkt.

In 2012 kregen zijn ideeën voor de eigen, kleinschalige verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie vorm en werd het CPI Amsterdam een feit. Het Centrum voor Parodontologie en Implantologie Amsterdam is een verwijspraktijk in het ‘centrum’ van Amsterdam, waar de aandacht voor de patiënt ‘centraal’ staat.

Aernout Kraaijenhagen is bevoegd en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) als tandarts-parodontoloog.

Conroy Faber MSc.

Parodontoloog NVvP & Implantoloog

Conroy heeft zijn Bachelor tandheelkunde behaald aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. Kort daarna is hij naar Nederland gekomen waarna hij enkele jaren als tandarts in Groningen heeft gewerkt. Na zijn verhuizing naar Amsterdam werkte hij een aantal jaar als algemeen tandarts in Heerhugowaard totdat hij besloot zich te scholen als parodontoloog/implantoloog.

Zijn opleiding tot parodontoloog heeft hij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd en met succes afgerond. Hij behaalde zijn Master in Parodontologie waarna hij als specialist werkzaam was in diverse praktijken in Noord-Holland.

Conroy is in 2015 het team in CPI komen versterken.

Brigitte Deblauwe MSc.

Parodontoloog NVvP

Brigitte Deblauwe behaalde haar diploma tandheelkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven (B). Vooraleer te starten met haar specialisatie tot parodontoloog heeft zij eerst twee jaar werkervaring opgedaan in de algemene praktijk. De opleiding tot parodontoloog volgde zij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daarnaast was zij medewerker bij de Afdeling Orale Pathologie van de Vrije Universiteit (VU).

In 1991 kreeg zij de erkenning parodontoloog NVvP.

Van 1989- 2018 was zij eigenaar en medewerker van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Tilburg.

Van 1992- 2011 was zij eigenaar en medewerker van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Breda.

Rutger Kraaijenhagen (ad interim)

Praktijkmanager

Na 15 jaar internationaal in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt, heeft Rutger een nieuwe uitdaging gevonden in de tandheelkunde.  Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de praktijk, zeg maar de duizendpoot.

Giuditta Bercovici

Senior Mondhygiënist

Giuditta (Judy) heeft haar opleiding gedaan in Italië en deze succesvol afgerond met een door de Nederlandse overheid erkend diploma. Ze heeft haar stage in Nederland doorlopen en is daarna in Amsterdam blijven werken bij verschillende parodontologen. In 2014 is zij het team van het CPI Amsterdam komen versterken.

Lieke Kurvers

Mondhygiënist

Lieke heeft haar opleiding gevolgd bij de ACTA in Amsterdam. Tijdens haar opleiding heeft zij zich gespecialiseerd in de differentiatie parodontologie en speciale zorggroepen.  Naast haar studie is ze werkzaam geweest in verschillende tandheelkundige praktijken en is sinds januari 2016 werkzaam bij het CPI Amsterdam.

Leonne Meijs

Mondhygiënist

Leonne heeft haar opleiding gevolgd in Amsterdam. Gedurende haar opleiding heeft zij meerdere minors gevolgd in speciale doelgroepen. Na haar afstuderen heeft zij eerst in een algemene praktijk gewerkt, nu volgt ze haar passie in de parodontologie. Leonne is sinds 2016 werkzaam bij het CPI Amsterdam.

Stéphanie Neleman

Mondhygiënist

Stéphanie heeft de opleiding Mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen en is sinds 2016 afgestudeerd. Vanaf november 2016 is Stéphanie werkzaam bij het CPI Amsterdam als Mondhygiënist.

Kes Beek

Mondhygiënist

Kes Beek is in 2011 afgestudeerd aan de ACTA. Zij heeft vanaf dat moment gewerkt in diverse algemene praktijken en is in maart 2018 het team van CPI komen versterken.

Masih Djamal

Mondhygiënist

Masih is momenteel ik de afrondende fase van zijn studie in Utrecht. Hij heeft zich gespecialiseerd in de preventieve parodontologie. Naast zijn studie is hij werkzaam geweest in verschillende tandheelkundige praktijken en is sinds februari 2017 werkzaam bij het CPI Amsterdam.

Kitty Kuipers

Mondhygiënist

Renée van Veelen

Preventie Assistent

Renée heeft 8 jaar ervaring als assistente, en heeft ruim 2 jaar geleden haar certificaat preventie behaald aan het ACTA in Almere. Sindsdien heeft ze met verschillende parodontologen en implantologen samengewerkt. Haar affiniteit met parodontologie en het werken met mensen maakt dat ze onze patiënten graag helpt bij het gezond houden van hun mond. Renée is vanaf augustus 2018 werkzaam bij het CPI Amsterdam.

Selma Kolk

Assistent

Sinds februari 2018 is Selma bij ons komen werken. Door een vriendin die werkt als tandarts is zij enthousiast geworden om in de tandheelkunde te gaan werken. Eerst als receptioniste bij een tandarts in Heemstede en daarna als assistente aan de stoel. Zij volgde de opleiding tot tandartsassistente bij Dental Best Practice en tegelijkertijd werd zij in de praktijk ingewerkt als assistente aan de stoel.  Selma is een leergierige dame die weet van aanpakken en zocht meer uitdaging in de tandheelkunde. Ze is toen via via bij het CPI Amsterdam terecht gekomen. Voornamelijk de diversiteit van dit vakgebied en het omgaan met mensen spreek Selma erg aan.

Janny Kalsbeek

Senior Assistent / Preventie Assistent

Janny Kalsbeek werkt sinds 1998 als tandartsassistent. In 2007 heeft zij haar kennis uitgebreid door de opleiding als preventie assistente succesvol af te ronden. Sinds 2015 werkt Janny bij het CPI Amsterdam.

Sofien Schots

Assistent

Sofien Schots is via een collega bij ons komen werken, en is daarnaast ook nog werkzaam in een andere tandartspraktijk in Amsterdam. In 2011 heeft zij de opleiding tandartsassistent gevolgd en succesvol behaald aan het Kellebeek college in Etten-Leur. Regelmatig valt Sofien bij ons in.

Ingrid van Gelder

Baliemedewerker

Ingrid heeft 28 jaar met veel enthousiasme in de reiswereld gewerkt en daardoor veel prachtige plekken mogen ontdekken. Toe aan een nieuwe uitdaging werkt Ingrid sinds 2015 bij het CPI Amsterdam als baliemedewerker, het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten. Daarbij is Ingrid als hoofd balie ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de balie.

Marie-Anne Ottens

Baliemedewerker

Tandarts in Opleiding & Assistent

Balthus van Hamond

Coosje Piening

Carline van Ginkel