Ons Team

Aernout Kraaijenhagen MSc

Eigenaar / Parodontoloog NVvP & Implantoloog

BIG GEREGISTREERD: 19055023302

Aernout is in 2001 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na zijn studie is hij als algemeen practicus werkzaam geweest in diverse groepspraktijken. Vanwege zijn specifieke interesse voor de parodontologie en de implantologie besloot hij de post-doctorale Master of Science opleiding Parodontologie aan de Universiteit van Nijmegen te volgen. Na de succesvolle afronding van deze studie in 2005 heeft hij als parodontoloog/implantoloog binnen verschillende verwijspraktijken gewerkt.

In 2012 kregen zijn ideeën voor de eigen, kleinschalige verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie vorm en werd het CPI Amsterdam een feit. Het Centrum voor Parodontologie en Implantologie Amsterdam is een verwijspraktijk in het ‘centrum’ van Amsterdam, waar de aandacht voor de patiënt ‘centraal’ staat.

Aernout Kraaijenhagen is bevoegd en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) als tandarts-parodontoloog.

Conroy Faber MSc

Parodontoloog NVvP & Implantoloog

BIG GEREGISTREERD: 89059015802

Conroy heeft zijn Bachelor tandheelkunde behaald aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. Kort daarna is hij naar Nederland gekomen waarna hij enkele jaren als tandarts in Groningen heeft gewerkt. Na zijn verhuizing naar Amsterdam werkte hij een aantal jaar als algemeen tandarts in Heerhugowaard totdat hij besloot zich te scholen als parodontoloog/implantoloog.

Zijn opleiding tot parodontoloog heeft hij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd en met succes afgerond. Hij behaalde zijn Master in Parodontologie waarna hij als specialist werkzaam was in diverse praktijken in Noord-Holland.

Conroy is in 2015 het team in CPI komen versterken.

Brigitte Deblauwe MSc

Parodontoloog NVvP

BIG GEREGISTREERD: 19029144302

Brigitte Deblauwe behaalde haar diploma tandheelkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven (B). Vooraleer te starten met haar specialisatie tot parodontoloog heeft zij eerst twee jaar werkervaring opgedaan in de algemene praktijk. De opleiding tot parodontoloog volgde zij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daarnaast was zij medewerker bij de Afdeling Orale Pathologie van de Vrije Universiteit (VU).

In 1991 kreeg zij de erkenning parodontoloog NVvP.

Van 1989- 2018 was zij eigenaar en medewerker van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Tilburg.

Van 1992- 2011 was zij eigenaar en medewerker van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Breda.

Tom Koster MSc

Parodontoloog NVvP & Implantoloog

BIG GEREGISTREERD: 09049182002

Tom is in 1998 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na zijn studie is hij als algemeen practicus werkzaam geweest in diverse groepspraktijken in Nederland en in Duitsland. Daarnaast is hij docent geweest op het ACTA. Na loop van tijd werd de interesse voor parodontologie en implantologie steeds groter. In 2003 is hij begonnen aan de postdoctorale Master of Science opleiding Parodontologie aan het ACTA. In 2007 kreeg hij de erkenning parodontoloog NVvP (Nederlandse Vereniging voor Parodontologie).

Van 2007- 2009 was hij medewerker van de Praktijk voor Parodontologie Utrecht.

Van 2009- 2011 was hij medewerker van de Kliniek oor Parodontologie Amsterdam.

Van 2011- 2015 was hij redactielid van Tandarts Praktijk (TP)

Van 2006- 2019 was hij medewerker en eigenaar van de kliniek voor Parodontologie Rotterdam en PRO Rotterdam.

Marie-Anne Ottens

Praktijkmanager

Na 12 jaar in de horeca hebben gewerkt, was het afgelopen jaar tijd voor een verandering. Marie-Anne heeft gekozen om in de tandheelkunde te gaan werken, aangezien zij graag met mensen werkt en iedereen graag wil helpen.

Horeca en tandheelkunde zijn twee verschillende vakgebieden, maar beide bieden ze hulp aan de mensen. Marie-Anne is iemand die graag mensen tevreden stelt en met een lach de deur uit gaat.  Daarbij staan bij haar service gerichtheid en vriendelijkheid altijd hoog in het vaandel.

Kitty Kuipers

Mondhygiënist

Kitty is in februari 2017 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Gedurende haar opleiding ontwikkelde zij de affiniteit met de parodontologie. Na haar studie is Kitty dan ook werkzaam geweest in zowel een praktijk gespecialiseerd in parodontologie en implantologie als in een algemene praktijk.

Sinds oktober 2018 is zij ons team van het CPI Amsterdam komen versterken.

Stéphanie Neleman

Mondhygiënist

Stéphanie heeft de opleiding Mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Nijmegen en is sinds 2016 afgestudeerd. Vanaf november 2016 is Stéphanie werkzaam bij het CPI Amsterdam als Mondhygiënist.

Kes Beek

Mondhygiënist

Kes Beek is in 2011 afgestudeerd aan de ACTA. Zij heeft vanaf dat moment gewerkt in diverse algemene praktijken en is in maart 2018 het team van CPI komen versterken.

Karin Wiersma

Mondhygiënist

Karin is in 2018 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen.  Ze heeft hier de minor parodontologie gevolgd, waardoor haar interesse in de parodontologie alleen maar is toegenomen.

Na een reis van 4 maanden in Azië, heeft ze enorm veel zin om haar passie voor de mondzorg weer toe te passen bij het CPI Amsterdam.

Robin Maas

Mondhygiënist

Robin is in juli 2017 afgestudeerd aan Hogeschool Inholland in Amsterdam. Gedurende haar opleiding ontwikkelde zij enthousiasme voor de parodontologie. Haar afstudeerstage heeft zij dan ook gevolgd bij een praktijk voor parodontologie en implantologie. Na haar afstuderen heeft zij gewerkt op ACTA afdeling Oral Implantologie & Prothetiek.

Sinds mei 2019 versterkt zij het team van het CPI Amsterdam.

Kim Leeman

Mondhygiënist

Kim is in 2019 afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Hiervoor heeft ze de opleiding voor tandartsassistent afgerond in Groningen, waar ze werkzaam is geweest in het ziekenhuis op de polikliniek kaakchirurgie, en het centrum voor bijzondere tandheelkunde. Tijdens de opleiding voor mondhygiënist heeft ze stage gelopen in verschillende tandheelkundige praktijken, sinds april 2018 is Kim het team van het CPI komen versterken.

Denise van het Hof

Mondhygiënist

.

Merel Everaerts

Kwaliteitsmanager & Senior Assistent

Merel is in februari 2019 ons team opnieuw komen versterken als senior assistent en kwaliteitsmanager. Merel is in het bezit van het diploma tandartsassistent met aanvullend anesthesie, radiologie en BHV. Als kwaliteitsmanager is zij o.a. verantwoordelijk voor de protocollen en het interne kwaliteitssysteem. Tevens heeft zij de website ontworpen en houdt deze bij.

Karine Rocha

Assistent

Werken in de zorg is haar passie. In 2016 heeft Karine besloten opzoek te gaan naar een opleiding voor assistent in de zorg. Na een kritische zelfreflectie en met haar eigenschappen en vaardigheden voor ogen is zij in september 2017 begonnen met de opleiding Tandartsassistente op het Regio College in Zaandam.

Karine heeft in een korte tijd de mogelijkheid gehad om met de verschillende specialisaties in de mondzorgkunde te werken en heeft er bewust voor gekozen om zichzelf al tijdens haar studie te specialiseren als assistent parodontale chirurgie en implantologie en als zodanig is Karine per november 2019 ons team komen versterken.

Roxanne Filippo

(Preventie)assistent

Roxanne is in 2015 afgestudeerd als tandartsassistente in Leiden. Zij heeft meerdere jaren gewerkt als assistent in diverse algemene tandartspraktijken. Daarnaast volgt zij op dit moment de opleiding mondzorgkunde op het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Zij behaalde daar haar propedeuse in 2018 en is hierna aan de slag gegaan als preventie assistent.

Sinds maart 2020 is Roxanne het team van CPI komen versterken als preventieassistent, ze hoopt in 2021 af te studeren als mondhygiënist.

Oscar van Welsem

Assistent i.o.

Oscar heeft een punt gezet achter zijn carrière in de luchtvaart. Na jaren met veel plezier te hebben gewerkt als steward was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Zijn passie is en blijft werken en zorgen voor mensen. Oscar is in mei 2020 gestart als assistent in opleiding bij het CPI en heeft naar eigen zeggen in de wereld van tandheelkunde een geweldig leuke, uitdagende en inspirerende loopbaan gevonden. Oscar hoopt in september de opleiding af te ronden.

Diony van den Berg

Baliemedewerker

Diony heeft gestudeerd aan de Kunstacademie en Communicatie met een creatieve afstudeerrichting. Naast haar creatieve bezigheden vindt ze het fijn om mensen te helpen en te adviseren. Dit zorgt voor een dagelijks goede balans! Na 2 jaar te hebben gewerkt voor een grote tandheelkundige organisatie vindt ze het fijn om bij het CPI in een klein hecht team te werken!

Marian Haverbusch

Baliemedewerker

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als stylist heeft Marian gekozen voor de terugkeer in de tandheelkunde. Het directe contact met de cliënten is wat voor haar het werk zo leuk maakt. Na een tijdje werkzaam te zijn geweest in de omgeving van Hoorn, is Marian nu de uitdaging aangegaan in Amsterdam en is zij ons balie team komen versterken.

Esther Hurioglu

Baliemedewerker

.

Tandarts in Opleiding & Assistent

Carline van Ginkel

Paige Shih

Claire van den Beucken