Ons Team

Aernout Kraaijenhagen MSc

Eigenaar / Parodontoloog NVvP & Implantoloog

BIG GEREGISTREERD: 19055023302

Aernout is in 2001 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Na zijn studie is hij als algemeen practicus werkzaam geweest in diverse groepspraktijken. Vanwege zijn specifieke interesse voor de parodontologie en de implantologie besloot hij de post-doctorale Master of Science opleiding Parodontologie aan de Universiteit van Nijmegen te volgen. Na de succesvolle afronding van deze studie in 2005 heeft hij als parodontoloog/implantoloog binnen verschillende verwijspraktijken gewerkt.

In 2012 kregen zijn ideeën voor de eigen, kleinschalige verwijspraktijk voor parodontologie en implantologie vorm en werd het CPI Amsterdam een feit. Het Centrum voor Parodontologie en Implantologie Amsterdam is een verwijspraktijk in het ‘centrum’ van Amsterdam, waar de aandacht voor de patiënt ‘centraal’ staat.

Aernout Kraaijenhagen is bevoegd en erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP) als tandarts-parodontoloog.

Conroy Faber MSc

Parodontoloog NVvP & Implantoloog

BIG GEREGISTREERD: 89059015802

Conroy heeft zijn Bachelor tandheelkunde behaald aan de Universiteit van Stellenbosch in Zuid-Afrika. Kort daarna is hij naar Nederland gekomen waarna hij enkele jaren als tandarts in Groningen heeft gewerkt. Na zijn verhuizing naar Amsterdam werkte hij een aantal jaar als algemeen tandarts in Heerhugowaard totdat hij besloot zich te scholen als parodontoloog/implantoloog.

Zijn opleiding tot parodontoloog heeft hij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) gevolgd en met succes afgerond. Hij behaalde zijn Master in Parodontologie waarna hij als specialist werkzaam was in diverse praktijken in Noord-Holland.

Conroy is in 2015 het team in CPI komen versterken.

Brigitte Deblauwe MSc

Parodontoloog NVvP

BIG GEREGISTREERD: 19029144302

Brigitte Deblauwe behaalde haar diploma tandheelkunde aan de Katholieke Universiteit Leuven (B). Vooraleer te starten met haar specialisatie tot parodontoloog heeft zij eerst twee jaar werkervaring opgedaan in de algemene praktijk. De opleiding tot parodontoloog volgde zij aan het Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Daarnaast was zij medewerker bij de Afdeling Orale Pathologie van de Vrije Universiteit (VU).

In 1991 kreeg zij de erkenning parodontoloog NVvP.

Van 1989- 2018 was zij eigenaar en medewerker van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Tilburg.

Van 1992- 2011 was zij eigenaar en medewerker van de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Breda.

Stefano Andreotta MSc

Parodontoloog NVvP & Implantoloog

BIG GEREGISTREERD: 49915038102

Stefano studeerde in 2007 af als tandarts aan de Katholieke Universiteit te Rome, Italië. Daarna was hij drie jaar werkzaam als algemeen practicus. Vanaf 2011 volgde hij een postdoctorale MSc opleiding Parodontologie- Implantologie aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) die hij in de zomer van 2014 heeft afgerond.

Stefano is vanaf juni 2021 ons team komen versterken. Hij is werkzaam op de vrijdag in onze praktijk.

Ron Doornewaard MSc

Tandarts-parodontoloog & Implantoloog

BIG GEREGISTREERD: 09910589302

Ron Doornewaard behaalde zijn tandartsdiploma aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam in 2008. Na het behalen van dit diploma is hij vijf jaar werkzaam geweest als tandarts in Amsterdam. Tijdens deze periode had hij een bijzondere interesse in kroon- en brugwerk en de orale implantologie.

Vanuit deze interesse volgde hij een driejarige fulltime master-na-masteropleiding in de parodontologie en orale implantologie aan de Universiteit Gent (België). Sinds het succesvol afronden van deze opleiding is hij werkzaam als parodontoloog/implantoloog in België en Nederland. Daarnaast promoveert Ron in de orale implantologie (Universiteit Gent en Radboud Universiteit). Vanuit de academie is hij (co)auteur van verschillende wetenschappelijke publicaties.

Marie-Anne Ottens

Praktijkmanager

Kitty Kuipers

Mondhygiënist

Robin Maas

Mondhygiënist

Kim Leeman

Mondhygiënist

Denise van het Hof

Mondhygiënist

.

Sophie Döpp

Mondhygiënist

.

Lieke Tijhuis

Mondhygiënist

Roxanne van Rhee

Mondhygiënist

Charlotte Pasveer

Mondhygiënist

Joke Weterings

Preventieassistent

Chairelee Razab-Sekh

Preventieassistent