Uw eerste bezoek

U kunt naar het CPI Amsterdam worden doorverwezen door uw algemene tandarts, voor uw doorverwijzing hebt u een verwijsbrief nodig. Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion, in dat geval is een verwijsbrief niet nodig. Ook een vrijgevestigde mondhygiënist kan, in overleg uw tandarts, naar ons doorverwijzen.

Wij verzoeken u vriendelijk om bij uw eerste bezoek aan het CPI Amsterdam het volgende mee te nemen:

  • Uw verwijsbrief

  • Uw zorgpas

  • Een geldig legitimatiebewijs

  • De uitgeprinte, volledig ingevulde en ondertekende gezondheidsvragenlijst

Kosten & vergoeding

U ontvangt, gelijk met uw afspraakbevestiging, vooraf een kostenbegroting voor het eerste onderzoek. U ontvangt deze via een beveiligde e-mail welke alleen via een laptop of computer te openen is.

Bent u aanvullend verzekerd voor tandheelkunde dan worden de kosten voor het eerste onderzoek EERST bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd. De vergoeding is hierbij afhankelijk van uw tandheelkundig budget en in hoeverre u hier reeds gebruik van heeft gemaakt.

Wij adviseren u om vooraf bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de vergoeding van de kosten voor het eerste onderzoek!

Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor tandheelkunde verzoeken wij u de factuur voor uw eerste bezoek direct na afloop van het onderzoek te voldoen bij de balie. Dit kan via een PIN betaling of contant.