Routebeschrijving

Het Centrum voor Parodontologie & Implantologie bevindt zich op de Nieuwezijds Voorburgwal 294 en ligt tussen de Dam en het Spui in, recht tegenover het Amsterdam Museum.

Openbaar vervoer

De praktijk van het CPI Amsterdam ligt midden in het centrum, op 15 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer:

Tramlijnen 2 en 12
Het beste kunt u uitstappen op de halte Spui waarbij u na het uitstappen een stukje terug loopt richting de Dam. Stapt u uit bij halte Dam dan dient u na uitstappen uw weg te vervolgen in de rijrichting van de tram.

Tramlijnen 13 en 17
U dient uit te stappen op de halte Dam en uw weg te vervolgen in de rijrichting van de tram. De lijnen 13 en 17 buigen na de Dam af de Raadhuisstraat in.

Noord/Zuidlijn
De Noord/ Zuidlijn rijdt vanaf 22 juli 2018.  Station Rokin ligt tussen de Dam en het Spui en is een ingang aan de kant van de Dam en een ingang aan de kant van het Spui.

Voor meer reisinformatie gaat u naar 9292ov.nl of gvb

Eigen vervoer

Komt u liever met eigen vervoer dan dient u rekening te houden met de kans op verminderde bereikbaarheid van de binnenstad en problematisch parkeren.

Het advies is daarom te parkeren in een van de parkeergarages in de binnenstad. Deze zijn o.a.

Q-Park De Kolk, Nieuwezijdse Kolk 18, 1012PV Amsterdam
Q-Park De Bijenkorf, Beursplein 15, 1012JW Amsterdam
Parkeergarage Hotel Krasnapolsky, Dam 9, 1012HG Amsterdam

LET OP: géén van deze parkeergarages ligt direct om de hoek, houdt u rekening met extra tijd om van de parkeergelegenheden naar de praktijk te lopen. Meer informatie over parkeren in het centrum van Amsterdam vindt u op parkeren-amsterdam.com.

Toegankelijkheid

De ingang van de praktijk bevind zich op het bordes, let wel, er is helaas géén (rolstoel)lift aanwezig! De bel bevindt zicht rechts naast de deurpost, als de zoemer gaat kunt u de deur openen.