Werken bij het CPI

Assistent Implantologie & Parodontologie

Ben jij tandartsassistent (i.o.) of ben jij mondhygiënist/tandarts in opleiding en zoek je een een leuke, leerzame en interessante (bij)baan? Kom ons team versterken!

Wij zijn op zoek naar assistentie voor een 2-3 avonden. De behandelagenda loopt van 18:00 tot 21:00 uur, om 21:30 uur ben je klaar.

Jij bent samen met het team van assistenten verantwoordelijk voor de werkzaamheden ter ondersteuning van de praktijk. Je dekt steriel op en assisteert de parodontoloog/implantoloog bij alle voorkomende werkzaamheden zoals het maken van een parodontium status, assisteren bij flap operaties of bij implanteren, afdrukken t.b.v. suprastructuur op implantaat, je verwijderd hechtingen en geeft postoperatieve instructies, je maakt röntgen- en 3D opnamen en nog veel meer.

Wij gaan er van uit dat jij…

  • een MBO tandartsassistent (i.o.) of een mondhygiënist/tandarts in opleiding bent en beschikt over voldoende basis tandheelkundige ervaring. Je hebt affiniteit met implantologie en parodontologie of ben jij bereid tot specialisatie op dit gebied;
  • representatief, betrokken, enthousiast, leergierig, accuraat, oplossingsgericht & collegiaal bent en dat je een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse- en Engelse taal;
  • op de hoogte bent van de relevante wet- en regelgeving en de geldende richtlijnen Infectiepreventie en in staat bent te werken volgens deze regels en richtlijnen.

Heb je interesse? Stuur jouw sollicitatie met CV en foto naar onze praktijkmanager via office@cpiamsterdam.nl.

Arbeidsvoorwaarden conform de KNMT richtlijnen.