Triage

Het CPI Amsterdam werkt volgens de Richtlijn infectiepreventie, de Leidraad Corona in de mondzorg, op basis van triage en met medisch verantwoorde persoonlijke beschermingsmiddelen waardoor wij veilig kunnen behandelen.

Voor aanvang van uw behandeling vragen wij u:

  • Bent u in of thuisquarantaine (of zou u dat moeten zijn volgens de GGD)?
  • Heeft u corona of klachten die kunnen wijzen op corona?

Als het antwoord op beide vragen ‘nee’ is kunnen wij u behandelen.

Heeft u symptomen die passen bij corona maar een negatieve zelftest of PCR test dan kunt u, in overleg, vaak evengoed voor behandeling komen. Bij een positieve zelftest of PCR test belt u met de praktijk om uw afspraak te verzetten.

Bij ons zit u veilig

Als mondzorgverlener zit wij bovenop uw lip. Hierdoor zijn wij ons al jaren bewust van het belang van goede hygiëne- en infectiepreventiemaatregelen en wij werken volgens strenge voorschriften en richtlijnen. Bovenop deze reeds toegepaste hygiëne- en infectiepreventiemaatregelen, voorschriften en richtlijnen zijn een aantal extra maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze patiënten en medewerkers zo goed als mogelijk te waarborgen.

Zo plannen wij extra tijd in om de hele behandelkamer extra goed te desinfecteren na ieder bezoek, dit zelfde geldt voor alle openbare ruimten. We plannen de agenda’s zo dat er zo min mogelijk patiënten tegelijk in de panden aanwezig zijn en zij elkaar zo min mogelijk kruizen, we bieden alle mogelijke extra beschermingsmiddelen voor het personeel. Uiteraard zijn we allemaal extra alert op de naleving van alle geldende protocollen en de extra opgelegde hygiëne- en infectiepreventiemaatregelen, voorschriften en richtlijnen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en uw vertrouwen in ons team en zien u graag binnenkort bij het CPI Amsterdam.